IBM Connections

IBM Connections er social software til virksomheder, som giver dig adgang til alle i dit professionelle netværk, herunder dine kolleger, kunder og samarbejdspartnere. IBM Connections er den første platform til social networking, som er målrettet virksomheder og organisationer. Da det er en løsning, som henvender sig til virksomheder, gåes der ikke på kompromis med sikkerheden.

Find f.eks. viden, personer, interessegrupper og bogmærker nemt og hurtigt - dét hjælper dig med at få løst dine opgaver hurtigere, og forbedrer kvaliteten af arbejdet. IBM Connections består af en række services og disse kan nemt integreres ind i andre applikationer og løsninger. Du kan f.eks. alle steder, hvor et navn er ræpresenteret få vist et personkort med mere information og direkte links.

Målet med anvendelse af denne type løsning - er ikke, som mange fejlagtigt tolker - "social hygge" - men det vi kalder Social Business. Mennesker handler ikke med virksomheder, mennesker handler med mennesker.

Du kan læse mere om hele IBM Connections og de enkelte services her på IBM's hjemmeside.

Mere information om IBM Connections kontakt:
CEO Jens Overgaard Dinesen, Tlf. +45 2622 3355, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.