Om IntraVision

IntraVision har to hovedforretningsområder som hænger tæt sammen.

Social Business / Collaboration– Rådgivning og løsninger

Opgaver indenfor dette områder omfatter primært:

  • Rådgivning i forbindelse med udvikling og implementering af nye Collaboration / Social Business løsninger. Løsningerne involverer næsten altid et eller flere IBM software produkter. I IntraVision arbejder vi med alle IBM's produkter på dette område men vores hovedfokus er på Lotus Domino, Lotus Notes, Lotus Traveler, IBM Connections, IBM Sametime.
  • Assistance i forbindelse med udvikling og implementering af løsninger baseret på IBM's Collaboration teknologier.
  • Vi har en stor og kraftigt voksende forretning indenfor salg- og rådgivning omkring køb og vedligeholdelse af IBM licenser. Det er vores mål at kunne fungere som inspiratorer til hvordan de købte produkter kan give vore kunder konkrete forretningsmæssige fordele. Vi indgår i denne forbindelse i IBM's Europæiske Software Partner Advisory board hvilket ofte gør os i stand til at forudse generelle ændringer som kan få betydning for vore kunders licensiering.
  • Alle vore tekniske konsulenter er certificeret indenfor IBM Lotus produkterne og vi har desuden en række andre tekniske IBM certificeringer.
  • Vores deltagelse i Lotus Notes / Domino samt IBM Connections designpartnerprogrammerne giver os direkte adgang til den nyeste viden på området. Selvom det ikke er tilladt for os at fortælle alt hvad vi ved fra disse fora indgår denne viden naturligvis i vores generelle planlægning af vores opgaver for vore kunder.
  • Ovenstående områder udføres primært for kunder i Danmark

OnTime Scheduling Suite

IntraVision's andet hoved forretningsområde er vore produkter indenfor planlægning og overblik til Lotus Domino / IBM Connections kendt under branded OnTime. OnTime produkterne har i dag mere end 450.000 brugere på verdensplan. OnTime produkterne omfatter primært:

  • OnTime Group Calender – til IBM Notes og Microsoft Exchange
  • OnTime Meeting Manager – Alle processer I forbindelse med møder understøttes I dette product.

OnTime produkterne sælges også gennem vore mange dygtige OnTime partnere i Danmark og udlandet.

Du kan læse mere om OnTime produkterne på www.ontimesuite.com